Week 7| Koreaans, First Eet Style! - vegan
OverzichtDeze week gaan we los op de Koreaanse keuken - First Eet Style! - en maken we van een mix van bijgerechten een heel smakelijk hoofdgerecht. We zijn er zelfs weer voor aan het fermenteren geslagen, een belangrijke bereidingswijze in de Koreaanse keuken. Diepe smaken, frisse tonen, zoet, pit, zachte structuren maar ook groenten met een bite komen allemaal samen in de maaltijd van deze week, die bestaat uit:
- Sigmeumchi namul; geblancheerde spinazie met o.a. sesamolie en gochujang (rode peper paste)
- Homemade jonge kimchi; (gefermenteerde kool, radijs, wortel en prei)
- Dubu jorim; tofu in een sweet & sticky jasje
- Oi Muchim; een pittige, maar tegelijkertijd verfrissende komkommer salade
- Caji Namul; zacht gegaarde aubergine met sojasaus en seamzaadjes
- Pandanrijst
Wil je deze First Eet Meal 'maximazen' met een toetje? Sluit af met onze zoete hommage aan de Koreaanse keuken: sweet red bean paste cake met een gember-karamel drizzle en noten crunch. Het toetje voeg je via Extra's toe aan je bestelling.
Deze maaltijd hoef je alleen nog maar op te warmen, de instructies hiervoor leveren we uiteraard aan.
Je bestelling kun je op vrijdag en zaterdag tussen 10.00-15.00 uur komen afhalen in onze First Eet Kiosk. De maaltijd kan tegen meerprijs ook worden bezorgd. Dit gebeurt op vrijdag en zaterdag tussen 16.00 - 18.00 uur. Tijdens het bestelproces kun je aangeven of je de maaltijd komt afhalen (gratis) of dat het bezorgd moet worden. Vergeet niet om bij Opmerkingen aan te geven op welke dag de bezorging moet plaatsvinden of wanneer je de bestelling komt ophalen. Bestellingen voor bezorging op dezelfde dag worden tot 15.00 uur verwerkt. Ons bezorggebied is Arnhem-Noord (+ €2,50), Arnhem-Zuid (+ €5,00), Oosterbeek (+ €5,00) en Velp (+ €5,00).