Week 20 | We're going (pea)nuts met Gado Gado! - vegan
OverzichtAls we druk zijn, zoals in deze week, en we '(pea)nuts gaan' ;) vergeten we bijna om goed voor onszelf te zorgen. Op zo'n moment maken we Gado Gado, een Indonesisch veggie fest pur sang. Ok, ok, met een stevige lik pindasaus, maar toch de vitamines, mineralen en vezels zijn dan weer binnen! En dat allemaal verpakt in een smakelijke, spicy maaltijd met allemaal verschillende structuren van o.a. groente met een bite, zachte lontong, crunch van gebakken uitjes en ketang goreng. Deze maaltijd maakten we ook graag tijdens crewcatering voor alle vrouwen en mannen, die na een lange dag vaak nog een lange avond voor de boeg hadden. En dat gaat toch lekkerder op een voedzame, maar niet te zware maaltijd. Ook zin in power food? De First Eet Meal bestaat deze week uit:
- Gado gado van; komkommer, wortel, broccoli, boontjes en taugé met pittige pindasaus
- 2x sate van tempeh met een tamarinde ketjap saus
- Lontong (kleefrijst in blokjes)
- Een plantaardig gekookt eitje (ja echt!)
- Cassave kroepoek
- Gebakken uitjes & ketang goreng (gefrituurde aardappelreepjes)
Wil je de First Eet Meal 'maximizen' met een toetje? Dan kun je deze week je maal afsluiten met een totaal niet traditionele Indonesische chocolademousse van tahoe met een laag romige kokos-mangocrème en mango-chilipuree. Dit toetje voeg je via Extra's toe aan je bestelling.
Deze maaltijd hoef je alleen nog maar op te warmen, de instructies hiervoor leveren we uiteraard aan.
Je bestelling kun je op vrijdag en zaterdag tussen 10.00-16.00 uur komen afhalen in ons First Eet Café. Vergeet niet om bij 'Opmerkingen' aan te geven op welke dag je langskomt!